Enterthemeeting.com

Enterthemeeting.com

×

Om Enterthemeeting.com

Målet for denne bloggen er å bli en trygg kilde innen alle typer privatøkonomiske spørsmål. Det skal jeg få til ved å skrive utfyllende om problemstillinger som opptar folk flest innen temaet.

Om meg selv – Jeg er en herremann på 27 år som har økonomiutdanning og jobber innen finans. Siden jeg var 18 år har jeg investert jevnt og trutt, først for å spare og tjene nok til egen bolig, og allerede nå til min egen pensjon. Jeg er ikke rik, men heller ikke fattig. Det jeg kan ”skryte” av er å være særdeles opptatt av å få valuta for pengene, i alle sammenhenger.

Teksten eies av meg, såp du har ikke lov å kopiere noe. Men, du kan gjerne dele lenken til siden med andre dersom du har en venn som artiklene kan være aktuelle for!